Gervasio Sánchez | Activistes per la vida, Hondures i Guatemala

Amb fotografies i vídeos amb entrevistes i diferents textos (que inclou una catàleg de mà gratuït), l’exposició, Activistes per la vida, de Gervasio Sánchez, ens explica la vida d’homes i dones, particularment d’Hondures i Guatemala, que lluiten pels seus drets. Se’ls hi dona veu perquè puguin denunciar les causes del seu assetjament. La mostra requereix una visita tranquil·la i convida a la reflexió.

“Aquesta lluita no és d’una persona, sinó de totes les que respirem i volem tenir cura dels nostre planeta” (Teresa Reyes, activista hondurenya).

[Activistes per la vida està organitzada per Entrepobles i el Port de Tarragona, i compta amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament][Tinglado 2 | Moll de Costa, 8| Tarragona][Del 16 de setembre de 2021 al 9 de gener de 2022]

Comparteix:
Altacapa