Manuel Morales | La Grey

Manuel Morales ens envia una postal des del futur, suposant que el futur existeixi i en cas d’existir, que encara sigui possible enviar postals, (aquí teniu la definició per si es la primera vegada que llegiu aquesta paraula), diu: “escric des del futur, content i orgullós d’haver exposat en La Grey. Trinxera de resistències, lloc de trobada social, cultural i una altra futura fossa comuna. MME 2022”

Homenatge a La Grey, que aquest mesos fa 10 anys, i per fer-ho l’artista fa una maqueta (en forma de buidat) de diferents espais expositius que mantenen alt l’esperit d’alternativitat (fins i tot el corrector automàtic de Google em diu que “alternativitat” és un error, no existeix). Treball molt conceptual, senzill i amb matisos, l’espai expositiu com a nou lloc sagrat on, els xamans, apropen a la tribu allò immaterial i desconegut que sabem que existeix per més que ens neguen a creure en la seva presència, però per si de cas… ens acostem i recollim devotament un full de sala, un catàleg, un algo que ens acosti al món sagrat.

[Manuel Morales][No faré una performance sobre 4 buits][La Grey | C. Sant Llorenç, 3 | Tarragona][del 9 de setembre a l’1 d’octubre de 2022]

Comparteix:
Altacapa