Cristòfol Pons

Amb Es esa radicalidad la que agita mi espíritu e impide la indiferencia, Cristòfol Pons titula la seva exposició en La Grey, que utilitzant tècniques properes al còmic, proposa un visió de radical arrabassament de les actuals institucions econòmiques, amb la certesa del descontrol i buit que aquesta desaparició implicaria, però amb l’esperança de trobar pel camí alguna cosa millor, o algun superheroi o superheroïna que aporti un element de “perfecte descontrol”. Una reflexió estètica que naturalment arriba al món de l’art i les grans institucions que dicten els paradigmes del que ens ha d’agradar, del que compta, contra les quals també apunta la crítica de Cristòfol Pons.

[La Grey | C. Sant Llorenç, 3 | Tarragona][del 14 de gener al 17 de febrer de 2023]

Comparteix:
Altacapa