Fito Conesa | Ones de resistència

Sorprenent com Ones de resistència estimula la memòria recent experimentant amb el fet sonor i la vibració, imatges superposades que sense representar un lloc o un espai concret, els representa a tots. Emprant recursos d’intel·ligència artificial i amb una simfonia composta amb veus anònimes de l’entorn de Tarragona, i amb un arxiu acústic en homenatge a les històries personals del territori, l’artista ens arrossega cap a una experiència on lo irreal i lo real es donen la mà per impactar en el nostres records, el món que podia ser (que ens hauria agradat) i el que realment tenim.  

[Mèdol-Centre d’arts contemporànies de Tarragona | Ones de resistència es podrà veure i escoltar a les Golfes de Casa Canals fins al proper 9 d’abril de 2023]

Comparteix:
Altacapa