El valor de la sal | Lo Pati Centre d’Art de les Terres de l’Ebre

Els salobrars –les salines– tenen un component paisatgístic, ecològic, econòmic i cultural molt rellevant. Vuit artistes ens ofereixen una visió polièdrica al voltant de la relació que establim amb aquets espais, llocs creats i modificats per l’home, amb els que ens hem relacionat des de temps pretèrits. Una visió globalment esteticista, però amb obres amb un punt de reflexió molt personal que reinterpreta el valor de la sal.

[El capítulo del mar de Bárbara Fluxá (Madrid, 1974), La sal de Carmen Laffón (Sevilla, 1934 – Sanlúcar de Barrameda, Cádiz, 2021), Vigilaban en la última luz la aparición del espejismo de Cristina Mejías (Jerez de la Frontera, 1986), Salario de Eva Lootz (Viena, 1940), Alrededor de las salinas de Jacinto Esteva (Barcelona, ​​1936 – 1984), Cotacero de Jorge Yeregui (Santander, 1975), Madre sal y Cartografía de la sal de Lucia Loren (Madrid, 1973), Las Puntas, Fuencaliente y Los Cocoteros de Luna Bengoechea (Gran Canaria, 1984)]

[Centre d’Art Lo Pati – Centre d’Art Terres de l’Ebre][C/ Gran Capità, 38-40 Amposta][de l’1 al 30 d’octubre de 2016][exposició comissariada per Juan Guardiola][del 25 de febrer al 30 d’abril de 2023]

Comparteix:
Altacapa