Josep M. Codina | «Intervals»

En la foscor de la nit emergeix un núvol blanquinós, intuïm que no és un núvol que porti pluja. Els colors ataronjats i vermells presagien alguna calamitat: potser els anhelats bàrbars que esperava Kavafis s’acosten i ja arrasen els pobles veïns. Potser un incendi paorós consumeix els boscos propers. Potser ens arriba un reflex d’altres guerres, altres vides, que ens recorden que totes les guerres, totes les vides, marquen el camí que seguim i sempre tornen.

[“Josep Maria Codina va néixer a Mataró l’any 1958 i va fer la seva primera exposició l’any 1985. Codina va estudiar a l’Escola d’Arts Plàstiques Pau Gargallo de Badalona i a la Facultat de Belles Arts de Barcelona. Codina ha compaginat el seu treball artístic amb el disseny i la docència i una llarga trajectòria expositiva de més de 35 anys”.]

[Josep M. Codina | «Intervals»][19 de gener al 16 d’abril de 2023][Tinglado 1 | port de Tarragona][comissària: Raquel Medina]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.