Corpus Delicti 4 | “La revolució imminent”

Ja tenim l’esperat darrer número de Corpus Delicti, que publica La Grey. Amb textos de Joan Pascual Mallada, Lechedevirgen Trimegisto (amb un text fins ara inèdit en el nostre país), Marcel Pey, Quim Martorell Porcar i Daniel Gasol, i les imatges de part dels artistes que han exposat a la galeria en els darrers 10 anys. Gran iniciativa, quan les coses difícils és fan possibles.

La revista es pot entendre també com a catàleg de l’exposició que es pot veure a la mateixa Grey (fins el 12 de maig de 2023) amb peces de Analía Beltran i Janés, Àngel Pomerol, Anna Comellas, Antonio Luque, Benxamín Álvarez, Carmen Peralta, Cristòfol Pons, Dídac Francisco, Diego Moreno, Dolors Molas, Eduardo Alonso, Eugeni Fabregat, Francesc Roig, Héctor Canonge, Isabel León, Joan Canals, Jordina Ros, Juan Carlos Lozano, Julián Barón, Lídia Porcar, Manuel Morales, Marcel Pey, Matías Krahl, Michael Kirkegaard, Nathalie Rey, Núria F. Estopa, Núria Rion, Onofre Bachiller, Oriol Miñarro, Patricio Salinas, Pere Estadella, Ro Caminal, Roger Grasas, Thomas Keis, Tomás Pariente, Xesco Mercé i Ivana Pinna.

Imprescindible!

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.