Arxius de categoria ‘Revistes

24
maig

Unicum|ESCRBCC

Escrit per : Altacapa A: Educació|Revistes l'any: 2018

Un plaer visitar de nou l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya (ESCRBCC), on tinc bons amics. La meva ànima d’arxiver i bibliotecari està com a casa. Els agraïments van aquí pel Miquel Mirambell, director del centre, que m’ha proveït dels darrers exemplars de la revista Unicum. Lectura per als propers dies.

14
maig

Bonart | maig 2018

Escrit per : Altacapa A: Revistes l'any: 2018

La col·lecció Beep d’art eletrònic és portada en el número de maig de Bonart, amb un article a les pàgines interiors d’Aina Mercader. Aquest mes textos de Ricard Planas i Camps, Daniel Giralt-Miracle, Joan M. Minguet, Montse Badia, David G. Torres, Pilar Parcerisas, Vicenç Altaió, Luis Antonio de Villena, Xavier Barral i Altet, Arnau Puig, Aina […]

09
març

Bonart, febrer-març-abril 2018

Escrit per : Altacapa A: Revistes l'any: 2018

Ja tenim al quiosc el darrer número de la revista Bonart, una bona ullada al panorama creatiu i expositiu de casa nostra.

28
nov.

Bonart novembre 2017

Escrit per : Altacapa A: Revistes l'any: 2017

Ja tenim al quiosc el número de tardor (novembre-desembre) de la revista Bonart. Un cop d’ull a les exposicions i al panorama de les arts plàstiques del moment.

17
nov.

Papel 109

Escrit per : Altacapa A: Revistes l'any: 2017

La revista Papel arriba al seu número 109 i després de 2 anys deixarà d’estar als quioscs. Amb una nòmina de destacats fotògrafs (com l’amic Ricardo Cases) i bons articles, s’allunyava del típic dominical que parla de vestits i rellotges cars, i també del diari que l’acollia —cosa que era molt d’agrair— amb originalitat i […]

05
nov.

Artiga 32

Escrit per : Altacapa A: Revistes l'any: 2017

L’ARTIGA 32 sortirà dilluns 6 de novembre, encartada en El Punt Avui. Amb els següents continguts: PORTADA: Lídia Porcar. DEBAT: Com pensem l’art en una República catalana? CREACIÓ: Projecte Parelles Artístiques, amb Àlvar Calvet.  EXPOSICIONS: 25 anys del premi Telax, Galeria Antoni Pinyol; Núria Rion, darrers treballs; Eufònic 2017, Terres de l’Ebre; Intervencions efímeres a […]

28
set.

Artiga. Revista d’art i pensament contemporani

Escrit per : Altacapa A: Altacapa|Revistes l'any: 2017

“Artiga respecta les diferents opinions polítiques de col·laboradors i lectors. Alhora, davant la convocatòria del referèndum i la mobilització popular, l’equip de realització de la revista volem posicionar-nos per la pau, les llibertats democràtiques, els drets humans i la plena llibertat d’expressió a Catalunya.”

05
juny

Artiga 31

Escrit per : Altacapa A: Crítica d'art|Revistes l'any: 2017

El número 31 de la revista ARTIGA sortirà dimarts 6 de juny de 2017 Es distribueix gratuïtament junt amb el diari EL PUNT- AVUI a la demarcació de Tarragona. CONTINGUTS   PORTADA «FOOTSTEPS» de Tom Carr. TEMA DE DEBAT: Centre d’Art de Tarragona. Una fotografia en blanc i negre; CA2M. Centro de Arte Dos de […]

24
maig

Bonart maig 2017

Escrit per : Altacapa A: Revistes l'any: 2017

Ja tenim al quiosc el darrer número de Bonart, articles de fons i propostes per a tot el mes. Especial Biennal de Venècia, i un suculent article de Joan M. Minguet: “Tots som col·leccionistes”, entre altres coses.

18
març

Artiga: la capsula del temps

Escrit per : Altacapa A: Escultura / escultura urbana|Revistes l'any: 2017

Avui a la Comella amb els companys de la redacció d’Artiga, envoltats d’un munt d’amics, hem introduït els 30 primers exemplars de la revista en una capsula del temps que ha ideat l’escultor Rufino Mesa. I per la tarda primera trobada per preparar el número 31.


Arxius


  • JAUME PALAU: Un plaer compartir amb tu taula, projectes i inquietuds, nodrir, al mateix temps, cos i esperit. Moltes gràcies, amic!
  • Michael Kirkegaard: Gracias Màrius Domingo per esmentar el meu treball al bloc.
  • Jaume: Hola Màrius, Sóc el Jaume Montané , l'actor que va fer de Tiberi. Ara buscava informació sobre el TARRACO VIVA d'enguany, i ja a punt de ta

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]