Arxius de categoria ‘Música

14
febr.

Kawá quartet | 12 topos – tgn

Escrit per : Altacapa A: Música l'any: 2019

Gran concert, amb ànima. Sense trampa ni cartró.

12
febr.

La música ens fa millors

Escrit per : Altacapa A: Educació|Música l'any: 2019

Audicions a l’Escola Municipal de Música de Tarragona, repertori d’artistes contemporanis per a intèrprets molt joves. Petita meravella, esforç i dedicació. La música ens fa millors.

20
gen.

Passant la tarda amb Harry Nilsson

Escrit per : Altacapa A: Música l'any: 2019

Els dies de pluja també tenen el seu encant, et permeten posar ordre en la batcova i retrobar un vell disc de Harry Nilsson.

Els nens de la meva generació vam créixer recitant allò de “Volverán las oscuras golondrinas / en tu balcón sus nidos a colgar, / y otra vez con el ala a sus cristales / jugando llamarán”.  Aquí orenetes no se’n veuen gaires, el que hi ha són estornells, cotorres, coloms, gavines i algun ànec despistat. Després […]

Aquest vespre concert de l’orquestra i cors de l’Escola Municipal de Música de Tarragona. Gran treball de professors i alumnes. Felicitats.

21
set.

Amb Harrison Ford

Escrit per : Altacapa A: Música l'any: 2018

Capvespre amb Harrison Ford Fiesta, el bust d’Eduard Saavedra (Julio Antonio, 1914) i bona companyia a la Terrasseta de Santa Tecla, parc de Saavedra, Tarragona.

10
juny

Concert ACEM

Escrit per : Altacapa A: Educació|Música l'any: 2018

Més de 5.500 músics toquen plegats. Gran èxit del concert del 25 aniversari de l’associació catalana d’escoles de música. Wow !! Felicitats a grans i petits, inoblidable.

04
juny

ACEM 25 anys

Escrit per : Altacapa A: Educació|Música l'any: 2018

Tot a punt pel concert dels 25 anys de l’Associació Catalana d’escoles de Música !!

02
juny

Minipop 2018

Escrit per : Altacapa A: Música l'any: 2018

Tot a punt !!

18
maig

Divendres, relax, música

Escrit per : Altacapa A: Activitat gratuïta!|Música l'any: 2018

Després d’una setmana molt intensa, arriba el divendres. Música de Shostakovitch i sopar amb els amics.


Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]